Jaume Guixà, molt optimista de reunir les signatures per ser candidat


  • Comparteix:

El pre-candidat a les eleccions del Barça, Jaume Guixà, ha anunciat al programa 'L'Estiu és teu' de Ràdio Sant Cugat que demà farà oficial el número de signatures que ha recollit i que és possible que superi ja les 1.804 necessàries per ser proclamat candidat. El grup de Guixà instal·larà carpes al Camp Nou diumenge que ve per seguir recollint més signatures en el partit de tornada de la Supercopa.

Aquest matí el pre-candidat a les eleccions del Barça, Jaume Guixà, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Cugat, al programa "L'Estiu és teu", i s'ha mostrat molt optimista de cara a superar el tall. Guixà ha explicat que demà farà pública la xifra de signatures que han reunit i ha deixat entreveure que podria estar pròxima a les 1.804 necessàries per ser proclamat candidat.

Jaume Guixà

Volem donar una xifra màgica de signatures recollides... i a veure si ho podem fer demà.


Guixà ha comentat que la seva pre-candidatura instal·larà diumenge carpes al Camp Nou per seguir recollint signatures durant el partit de tornada de la Supercopa. Per cert, que Guixà no ha refusat un possible suport dels Boixos Nois, dels quals ha dit que se'ls ha de considerar una penya més dins del barcelonisme. Ara bé, el pre-candidat ha volgut deixar clar que els sectors violents no tenen cabuda al Camp Nou.

Per altra banda, Guixà ha estat molt crític amb la gestió de Laporta, a qui ha acusat de falta de projecte esportiu. A més a més, el pre-candidat s'ha mostrat en contra dels contractes llargs i, per tant, de la idea de Joan Laporta de renovar a Ronaldinho fins el 2014.
Guixà ha considerat necessari que durant una hipotètica campanya electoral, es fomentin els debats entre els diferents candidats per
"higiene democràtica".

El barcelonista també ha volgut entrar a valorar els rumors que van sorgir sobre una possible unió amb un altre pre-candidat, Jordi Medina. Guixà ha destacat que manté una bona amistat amb Medina però que no tindria sentit fusionar-se.

Jaume Guixà

Amb en Jordi Medina vam ser companys de facultat., però la seva proposta i la nostra no tenen res a veure.


Guixà ha comentat que li faria molta il·lusió ser president del Barça i que, en cas de no guanyar les eleccions, encara no té decidit si es presentaria a les pròximes eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.