El jugador de l'Alavaés, el santcugatenc Gabri a l'Esportiu


  • Comparteix:

El jugador santcugatenc de l'Alavés, Gabri Gomez, es troba de vacances a la nostra ciutat després de l´última jornada de lliga on els vitorians van imposar-se per 1 a 0 al Xerès. Gabri ha debutat aquesta temporada a la segona divisió del futbol estatal.

Fi d'any positiu pel santcugatenc Gabri Gòmez que ha jugat 80 minuts de lliga en el darrer partit de l'Alavés a la Segona Divisió. Els vitorians es van imposar al Xerès per 1 gol a 0. L'equip de Vitòria es troba a tres punts del descens. Aquesta és la primera temporada de Gabri a la Segona Divisió on de moment ha sumat molts minuts en el que va de campionat. Fet que el jugador de l'Alavés valora molt positivament.

Gabi Gómez

Mai no m'hagués imaginat jugar tants minuts com a titular. Això és un salt molt important


Jugar en un equip de Segona divisió, no ha estat l'únic canvi pel jugador santcugatenc de l'Alavés, sinó que Gómez també s'ha hagut d'adaptar a viure sol i en una nova ciutat.

Gabi Gómez

Vitoria és una ciutat molt acollidora tot i que com vic sol, a vegades és una mica avorrit


L'Alavès torna a la feina el 2 de gener per preparar el partit davant el líder, Valladolid, del diumenge 7 de gener. Tres dies més tard, l'Alavés rebrà al barça en els vuitens de final de la Copa del Rei. Un inici 2007 complicat per Gabri i el seu conjunt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.