Gabri de l'Alavés, cedit a l'Osasuna 'B'


  • Comparteix:

El santcugatenc Gabri Gómez deixa l'Alabès i jugarà fins a final de temporada a l'Osasuna 'B'. El jugador se'n va cedit al club navarrés en un acord mutu. Gómez ja s'entrena amb el filial de l'Osasuna i diumenge va jugar el primer partit com a titular. El santcugatenc ha escollit l'equip vermell per proximitat i per les possibilitats de projecció.

Des del passat 30 de gener el santcugatenc Gabri Gómez ha deixat de dur la samarreta blau-i-blanca de l'Alavés i l'ha canviada per la vermella de l'Osasuna. El club basc ha cedit el jugador al filial navarrés fins el mes de juny. La decisió ha estat fruit d'un acord mutu entre el santcugatenc i l'Alabès. Gómez podia escollir entre 10 equips diferents, entre els quals es trobaven el Barça 'B' i l'Eibar. Finalment, l'exjugador de l'Alabès ha escollit l'Osasuna 'B' per ser el club més pròxim a la seva actual vivenda (Vitoria) i per les possibilitats que l'otorga el conjunt vermell de pujar al primer equip. Ho explica el jugador de l'Osasuna 'B', Gabri Gómez.

Gabri Gómez

He prés la decisió correcta. Estic convençut que l'Osasuna 'B' serà una bona oportunitat per mi


El santcugatenc s'entrena des de la setmana passada amb els seus nous companys i dissabte va jugar com a titular el seu primer partit. Gómez parla del seu nou equip.

Gabri Gómez

És un equip jove amb molta il·lusió i amb ganes de fer coses. Estic molt content dels meus nous companys


L'Osasuna 'B' milita a la segona divisió 'B', en el grup tercer, on juguen la majoria dels equips catalans de la categoria. Dissabte l'equip navarrés va empatar a 1 davant el Llevant 'B' i se sitúa penúltim de la lliga amb 21 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.