El Santcu rep dos gols en moments claus


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport de futbol cau derrotat per 2 gols a 0 al camp del Palau i Solità. Els santcugatencs trenquen una ratxa de dues victòries consecutives.

Aquesta jornada el Santcu no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva. Els santcugatencs visitaven un camp complicat com és el del Palau i Solità, equip que acaba de pujar a la categoria, però que a casa només ha cedit una derrota.
Els vermell-i-negres no han tingut les ocasions de gol que tenen en d'altres partits, però com a mínim podien haver assolit l'empat. Els locals han tingut dues ocasions i les han materialitzades. El Palau ha estat cent per cent eficient. A més a més, els del Vallés Oriental han marcat a la primera meitat i en el 90. Per tant dos gols psicòlogics que han trencat cap tipus de reacció santcugatenca. Escoltem el davanter santcugatenc Miguelito explicant el matx.

Miguelito

Ens han marcat dos gols en dues ocasions que han tingut


Després d'aquesta derrota, el Santcu suma 11 punts i se situa tretzè, a un punt del descens. Els de Joan Esteva reben la propera jornada al Lloret, sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.