Treure 3 punts davant el Parets i apropar-se a l'ascens


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep el Parets amb la confiança que dóna haver guanyat a la pista del segon classificat. Els vermell-i-negres tenen l'oportunitat de sumar 3 punts i donar un pas important que els apropi a les posicions d'ascens.

La victòria davant el Canovelles ha donat embranzida els homes de Joan Esteva. Els 3 punts de la setmana passada han assentat els santcugatencs a la part mitja de la taula. El Santcu és vuitè amb 27 punts, a 5 de les posicions de promoció d'ascens.
Ara el proper pas és escalar posicions i apropar-se a la zona d'ascens. I per fer-ho primer han de superar el Parets, equip que es troba 2 punts per sobre dels santcugatencs a taula.

El vestidor santcugatenc té ganes de revenjar-se dels vallesans ja que a la primera volta van perdre 2 a 1. El jugador vermell-i-negre, Jorge Salazar veu important guanyar per mantenir-se a la part alta de la classificació.

Jorge Salazar

Sortirem a guanyar perquè volem seguir a dalt de la taula


Els de Parets, que són sisens a la lliga amb 29 punts, han assolit només una victòria més que els santcugatencs. El Santcu-Parets de la dinovena jornada de la Preferent Terrirorial es juga diumenge a les 12 del migdia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.