Gabri, bigolejador


  • Comparteix:

El santcugatenc Gabri marca els dos gols del Girona al camp del Nàstic que certifiquen el pas dels gironins a la propera ronda de la Copa del Rei. Gabri juga els darrers 25 minuts de partit i sentencia la eliminatòria amb una gran efectivitat.

Gabri va celebrar el seu aniversari de manera brillant marcant dos gols i segellant el pas del Girona a la propera fase de la Copa del Rei. El santcugatenc va ser el botxí dels tarragonins que inicien de manera negativa la temporada amb derrota a la lliga i eliminats de la copa. Situació diferent és la que viu el Girona amb dues victòries, una a la lliga i l'altra a la Copa.

Ara, el conjunt de Raül Agné ja prepara el partit d'aquest cap de setmana amb el seu debut a Montilivi quan rebrà l'Alacant. A l'onze titular, el tècnic continuarà apostant per Gabri a l'atac i també l'altre santcugatenc de l'equip, el lateral Migue, que va descansar a la Copa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.