Un punt, per sortir del descens


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata a zero al camp del del Vilassar de Dalt. Els santcugatencs amb un home més al terreny de joc des del minut 30 no troben el camí del gol.

Tot i jugar amb un home més durant 60 minuts, els d'Andoni Ortolà no han tingut sort de cara al gol. Ja van vàries jornades on els vermell-i-negres no troben la porteria contrària.

Des del principi, els dos conjunts han tingut moltes oportunitats per encetar el marcador, però cap dels dos ha pogut perforar la porteria contrària.

A la represa, amb un home més, els santcugatencs han creat més perill que el Vilassar, però han estat incapaços d'endur-se la victòria que tant necessitaven.

Amb el resultat d'aquesta jornada, la situació de l'equip canvia una mica perquè surten del descens. Tot i això, el jugador vermell-i-negre Arcadi Cebrià confia en allunyar-se de la zona baixa.

Arcadi Cebrià

Mica en mica intentarem millorar i sortir de la zona baixa. Encara queda molta lliga, crec que ens podem salvar.


La jornada vinent el SantCu rep el Granollers, conjunt de la mitja taula.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.