Els Pericos i el Mira-sol compartiran instal·lació


  • Comparteix:

Els pericos utilitzaran la ZEM Mira-sol

Els pericos utilitzaran la ZEM Mira-sol

La futura escola de futbol de l'Espanyol de la Penya Pericos de Sant Cugat utilitzarà les instal·lacions de la ZEM de Mira-sol. Vuit mesos després que la Penya Pericos presentés la proposta a l'Ajuntament, l'entitat santcugatenca podrà acomplir el seu objectiu de crear una escola de futbol vinculada a la xarxa de futbol de l'Espanyol.

El procés ha estat llarg, però ha valgut la pena. Aquest dimarts, Antoni Giménez, president de la Penya Pericos de Sant Cugat, ha rebut la resposta de l'Ajuntament confirmant-li que s'ubicarien a la ZEM Mira-sol.

Després d'estudiar totes les possibilitats, la regidoria d'Esports ha decidit que la millor opció era que el Mira-sol Baco i l'escola de futbol de l'Espanyol compartissin la instal·lació mirasolenca.

El president de la Penya Pericos Sant Cugat, Antoni Giménez se sent molt satisfet.

Antoni Giménez

Em sembla molt bé. És una instal·lació que disposarà de gespa d'última generació.


Les franges horàries que disposarà la nova escola de futbol santcugatenca serà dilluns i dimecres, de tres quarts de sis de la tarda a un quart de vuit del vespre, horaris que en principi no impediran el desenvolupament dels entrenaments del Mira-sol Baco. Giménez està molt content per la predisposició que ha tingut el CF Mira-sol Baco.

Antoni Giménez

Per part del Mira-sol no hi ha hagut cap impediment. Han donat moltes facilitats.


Ara només falta formar els equips. La Penya Pericos Sant Cugat espera comptar amb uns 50 nens d'entre 4 i 12 anys. L'escola estarà associada a la xarxa de futbol de l'Espanyol. Els interessats poden posar-se amb contacte amb la Penya trucant al 93.583.05.39 o visitant la seva pàgina web.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.