Toni Jiménez: 'Estem molt afectats'


  • Comparteix:

La Penya Pericos de Sant Cugat lamenta la mort de Dani Jarque

La Penya Pericos de Sant Cugat lamenta la mort de Dani Jarque

La Penya Pericos de Sant Cugat se suma al dolor per la mort del capità del RCD Espanyol, Daniel Jarque. El president de l'entitat, Toni Jiménez, s'ha desplaçat fins l'estadi de Cornellà-el Prat per retre homenatge al jugador desaparegut aquest cap de setmana, juntament amb la resta d'aficionats blancs-i-blaus.

La notícia que arribava aquest dissabte al vespre des de Florència, informant de la mort del capità blanc-i-blau Daniel Jarque, ha afectat molt a tota la família espanyolista.
El president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Toni Jiménez, es mostra molt afectat davant d'un fet que, com remarca, és inesperat.


Toni Jiménez

Estem molt afectats, és una cosa inesperada. Ara estem a l'estadi i cada 21 minuts hi ha aplaudiments. Això és un drama absolut.





Davant la iniciativa que ha tingut un soci de l'Espanyol per posar el nom del jugador desaparegut a l'estadi de Cornellà -el Prat, Jiménez ha afegit que fins que no es reuneixi amb tota la junta, l'entitat santcugatenca no es pronunciarà ni a favor ni en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.