Continuen sumant victòries


  • Comparteix:

Victòria contundent dels homes de Joan Esteva.

Victòria contundent dels homes de Joan Esteva.

L'Sporting Mahonés, amb els santcugatencs Joan Esteva i Txema Buenache, suma una nova victòria en la seva preparació pel retorn a la Segona B. En aquesta ocasió vencen per 1 gol a 4 a l'Alaior, i ja esperen el proper rival dissabte, quan s'enfrontaran a la Penya Ciutadella Esportiva.

Bon partit dels homes de Joan Esteva, que han hagut de remuntar un marcador advers i el joc de vegades dur de l'Alaior. En una segona part espectacular, l'Sporting Mahonés ha aconseguit quatre gols emportant-se així el trofeu 'Sant Llorenç 2009'. El santcugatenc Txema Buenache ha sortit en l'onze inicial.

Tot i ser un rival d'inferior categoria, sempre és important anar sumant victòries en pretemporada a més de corregir errors de cara a l'inici de la competició oficial. Abans del començament de la lliga, que serà el 30 d'agost al camp de l'Espanyol B, els homes de Joan Esteva tenen partit de Copa del Rey contra l'Alacant.

Dissabte continuaran amb la seva preparació en partit contra un juvenil de Divisió d'Honor, la Penya Ciutadella Esportiva, a partir de les set de la tarda (19:00h), al Municipal de Bintaufa de Maó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.