Primer partit, primera victòria


  • Comparteix:

El Junior guanya el primer partit de pretemporada

El Junior guanya el primer partit de pretemporada

El Junior FC guanya per 3 gols a 1 el conjunt juvenil del Mataró. El tècnic santcugatenc, Javi Pérez, se sent satisfet amb el seu conjunt perquè ha dut a terme gairebé tots els aspectes tàctics i tècnics treballats durant aquesta primera setmana d'entrenaments. El segon matx de pretemporada serà aquest vespre davant l'Olímpic Can Fatjó.

Tal com estava parlat, els blau-i-negres han sortit al terreny de joc sense cap intenció de tenir el domini de la pilota, i esperant al contraatac. Tot i ser el primer partit de pretemporada, les coses els han sortit prou bé. Ja des del principi del matx, els santcugatencs han marcat la diferència, arribant al descans amb un clar 3 a 0, gràcies a dos gols de les noves incorporacions, Juan Sánchez i Oscar Lariño.

A la represa el Mataró ha intentat escurçar distàncies, però només ha pogut marcar un gol a les acaballes del partit. Al final 3 a 1. Davant d'aquest resultat, el tècnic del Junior, Javi Pérez, està satisfet per com han treballat els seus jugadors.


Javi Pérez

El que s'ha treballat ho han intentat aplicar. Aquest partit també ha servit per veure a la gent que està de prova.


Avui dissabte, el Junior disputa el segon matx de pretemporada davant l'Olímpic Can Fatjó. El tècnic blau-i-negre, Javi Pérez, espera poder acabar de corregir alguns errors.


Javi Pérez

Aquest partit el plantejo per corregir errors que hem comés en el partit de dijous.







Olímpic Can Fatjó i Junior FC s'enfronten aquest dissabte a les vuit del vespre al camp de Can Fatjó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.