Elia Sport no reimplantarà la gespa


  • Comparteix:

Elia Sport no farà el manteniment de Cornellà-el Prat

Elia Sport no farà el manteniment de Cornellà-el Prat

La constructora de l'estadi de Cornellà-el Prat, UTE Stadium, ha decidit que l'empresa que reimplanti la gespa del camp de l'Espanyol sigui Royalverd. D'aquesta manera, l'empresa santcugatenca Elia Sport perd la gestió del nou estadi, però no es desvincula del club blanc-i-blau, ja que seguirà encarregant-se de la ciutat esportiva de Sant Adrià del Besòs.

Els problemes que ha tingut la gespa del nou estadi des de la seva implantació han obligat a la constructora de Cornellà-el Prat, UTE Stadium, ha reimplantar-la en només una setmana.
UTE Stadium ha decidit que l'empresa que s'encarregarà a partir d'ara de la gestió de la gespa de Cornellà- el Prat serà Royalverd, la mateixa empresa que porta el FC Barcelona. D'aquesta manera, l'empresa santcugatenca Elia Sport es desvincula del manteniment de Cornellà-el Prat, però no del RCD Espanyol, ja que seguirà gestionant la ciutat esportiva de Sant Adrià del Besòs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.