Tres punts més pel SantCu


  • Comparteix:

El SantCu continua amb pas ferm a la Primera Territorial

El SantCu continua amb pas ferm a la Primera Territorial

El Sant Cugat Esport venç per 1 a 3 al camp del Barberà. Els vermell-i-negres sumen la segona victòria amb un joc molt pràctic i efectiu. Els de José Luís Duque continuen invictes aquesta temporada i amb una gran capacitat golejadora.

El SantCu continua amb pas ferm a la Primera Territorial després de dues jornades i ja suma els sis punts en joc. Els de José Luís Duque han superat el Barberà per 1 a 3. Omar i Cristian Gómez han marcat dos gols ben aviat i el Barberà s'ha quedat sense reacció. Mitja part i el SantCu ha demostrat el seu ofici sobre el terreny de joc. Els vermell-i-negres han dominat el ritme del partit i posaven el 0 a 3 a l'inici del segon temps. El Barberà feia el gol de l'honor per deixar el definitiu 1 a 3 final. El jugador santcugatenc, Joan Gómez, destaca el bon treball que està realitzant tant en els partits com en els entrenaments.

Joan Gómez

L'equip està treballant molt bé i aquest fet es veu reflectit en els partits.


Després de dues jornades, el Sant Cugat se situa al capdavant de la taula i la propera jornada rebrà Lliçà d'Amunt, un dels candidats a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.