Arrenca la tercera territorial


  • Comparteix:

Els cinc equips santcugatencs de la tercera territorial inicien la lliga aquest cap de setmana

Els cinc equips santcugatencs de la tercera territorial inicien la lliga aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana s'inicia el campionat de lliga de la Tercera Categoria Territorial amb la presència de sis equips santcugatencs. El Junior B, el Sant Cugat Esport B, el Mirasol-Baco, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Mira-sol-Baco B i la Farga esperen debutar amb victòria.

Començar la temporada de forma positiva per agafar confiança és l'objectiu dels cinc representants santcugatencs del grup 15 de la Tercera Territorial. Els conjunts santcugatencs tenen com a objectiu ascendir a la Segona Territorial, tot i que el Sant Cugat Esport se centra principalment a formar jugadors.

El Junior B debutarà rebent el Pajaril, un dels clars favorits a l'ascens. Tot i això, el tècnic blau-i-negre, Dani Vargas, creu que si l'equip és constant l'ascens es pot aconseguir.

Dani Vargas

Tenim equip per intentar-ho però hem de ser constants.








La Penya Blaugrana Sant Cugat, un dels equips més forts de la categoria, inicia la lliga davant el Ripollet. El president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, està convençut que a final de temporada els blaugranes estaran a dalt de la classificació.

Josep Maria Félez

El treball que s'ha fet aquesta pretemporada ha estat dur i estarem allà dalt.








De la seva banda, el Mira-sol Baco, ha configurat dos equips. Un equip per estar a Segona Territorial, debuta davant La Llagosta. El president del club mirasolenc, Joan Salabert, confia en les possibilitats de conjunt.

Joan Salabert

Tenim un equip per estar a dalt. Hem configurat una plantilla per estar a dalt d'una segona.








L'altre conjunt mirasolenc que milita a la Tercera Territorial, La Farga, haurà d'esperar una setmana més per començar la lliga, ja que l'enfrontament d'aquesta primera jornada davant el Nouvallès Athlètic ha estat ajornat. Els d'Antoni Barrachina, que van perdre la categoria fa dues temporades, es mostren il·lusionats en aconseguir l'ascens. Escoltem Barrachina.

Antoni Barrachina

Volem intentar pujar a segona, tenim aquesta il·lusió i ganes.







Finalment el conjunt que també haurà d'esperar una setmana per debutar a la Tercera Territorial és el SantCu B. I és que tant el Diagonal com el club vermell-i-negre tenen problemes de camp que els han obligat a ajornar l'enfrontament. Els vermell-i-negres, que es quedaven a les portes de l'ascens la temporada passada en quedar eliminats a la fase d'ascens davant Les Cabanyes, han hagut de reformar pràcticament tot l'equip. És per això que el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, es marca com objectiu la formació de jugadors.

Llorenç Santasusagna

L'amateur ha de formar jugadors per el primer equip i ha de donar sortida als juvenils que no caben al primer equip.









Amb l'objectiu de pujar de categoria o d'estar el més amunt possible a la taula classificatòria, l'emoció santcugatenca a la Tercera Territorial està servida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.