Javier Simón, amb la catalana amateur


  • Comparteix:

Javier Simón, il·lusionat per la convocatòria per la catalana amateur

Javier Simón, il·lusionat per la convocatòria per la catalana amateur

El futbolista santcugatenc Javier Simón és un dels 23 convocats per la selecció catalana amater per l'entrenament d'avui per preparar la Copa de les Regions de la UEFA. El seleccionador català, Miguel López, ha preparat dos entrenaments més abans de donar la llista definitiva de convocats per aquesta competició.

El torneig es disputa en dues fases. La primera comença a principis de desembre a Andalusia. El combinat català tindrà com a rivals a les seleccions càntabra i andalusa. La selecció que es classifiqui passarà a la fase final on s'enfrontaran a altres equips europeus. En l'edició anterior el combinat de Castella i Lleó va guanyar la fase final.

Javier Simón, que ja va participar en el primer entrenament celebrat dimarts passat a les instal·lacions de l'INEF Barcelona, es mostra il·lusionat per aquesta convocatòria. El santcugatenc creu que tots els seleccionats tenen moltes opcions de disputar la primera fase d'Andalusia.

Javier Simón

Ens va dir que el grup era més o menys el definitiu i ens va posar al corrent de tot. Sempre és maco que et cridin per jugar amb el teu país.




Els dos propers entrenaments es faran a les instal·lacions de la Teixonera de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.