Sumen un punt molt important


  • Comparteix:

El Junior empata a 1 amb el Lliçà d'Amunt

El Junior empata a 1 amb el Lliçà d'Amunt

El Junior FC suma un punt al camp del LLiçà d'Amunt en empatar a 1. Els de Javi Pérez han encaixat el gol de l'empat a les acaballes del matx. Tot i això el tècnic santcugatenc es mostra satisfet del treball col·lectiu dels seus jugadors i destaca la importància del punt sumat. La setmana que ve els blau-i-negres descansen.

Els blau-i-negres eren conscients de les dificultats que es podien trobar al camp del Lliçà d'Amunt. Tot i això la primera part qui ha generat més ocasions de gol, sense encert, han estat els santcugatencs.
A la represa, pocs minuts després d'haver començat, els de Javi Pérez s'han avançat al marcador, resultat que han pogut mantenir fins el minut 88, quan d'una jugada des de la banda el conjunt local ha anotat el gol de l'empat, i no ha deixat opcions al Junior de reaccionar.
Davant la tasca ofensiva i defensiva que han creat els blau-i-negres, el tècnic del Junior, Javi Pérez, es mostra satisfet.

Javi Pérez

L'he vist bé, sobretot defensivament. El treball col·lectiu de l'equip ha estat bo.



Amb aquest resultat, el Junior FC suma un punt molt important per apropar-se a les tres primeres places de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.