Hristo Stoitxkov: 'L'alcalde ha fet possible que l'Escola s'instal·lés a Sant Cugat'


  • Comparteix:

L'ex jugador del Barça i actual director de l'Escola Hristo Stoitxkov-Penya Blaugrana Sant Cugat, Hristo Stoitxkov, en una entrevista a Cugat.cat, es mostra satisfet pel creixement de la seva escola a la nostra ciutat i agraeix públicament l'esforç fet per l'alcalde amb la implantació de gespa artificial a Can Magí. En clau blaugrana, Stoitxkov assegura que el Barça ja ha guanyat la lliga i que és el gran dominador de l'última dècada.

Sempre que parla Hristo Stoitxkov no deixa ningú indiferent. Stoitxkov ha visitat aquest dijous una de les tres escoles que té a Catalunya situada a Sant Cugat. Stoitxkov no s'ha volgut perdre l'entrenament de l'escola de futbol que porta el seu nom i que integra els equips base de la penya. Hristo ha explicat la seva vinculació amb l'escola i la penya santcugatenca i també amb la nostra ciutat.

Hristo Stoitxkov

Quan estic a Barcelona sempre passo per Sant Cugat a veure l'escola. Quan vaig arribar al Barça jo vaig viure aquí, és una ciutat molt important per mi.


En referència a l'actualitat blaugrana, el búlgar s'ha mostrat segur del triomf del Barça a la lliga i creu que si el Barça guanya la Lliga de Campions al Bernabéu, a molta gent li molestarà.

Hristo Stoitxkov

Jo crec que el Barça ja ha guanyat la lliga. No és pot escapar. Si guanyem la Copa d'Europa al Bernabéu, a molta gent li molestarà.


Stoitxkov és el director de les escoles de futbol de Sant Cugat, Vilafranca i Barcelona. La formació de jugadors i persones és el gran valor d'aquestes entitats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.