Victòria de tràmit

El Junior ha portat perill a pilota parada

El Junior venç per 3 gols a 1 el Can Boada en un partit molt travat. Amb aquesta victòria els blau-i-negres aconsegueixen arribar als 50 punts, mantenint-se a la part alta de la Primera Territorial.

Mal partit entre el Junior i el Can Boada amb un joc dur en certes fases del partit. En el primer temps, el visitants han controlat més el joc però sense arribar a la porteria del Junior. Per la seva banda, els blau-i-negres han disposat d'alguna ocasió de gol tot i no tenir el control del partit. A un minut d'arribar al descans, el migcampista del Junior, Manu, ha aprofitat una falta lateral centrada per José Antonio per fer de cap en el primer pal l'1 a 0, marcador amb el que s'ha arribat al descans.

A la represa, Javi Pérez ha donat entrada al camp a Manolo i Jordi, i el Junior ha tingut més controlat el partit. En el minut 63, Jordi ha fet el 2 a 0 en un servei de falta sense gaire perill que el porter del Can Boada s'ha empassat. Els visitants han buscat més la porteria del Junior a la segona part, i en el minut 70 ha aprofitat una errada de la defensa per posar el 2 a 1 i donar emoció al partit. Amb una trentena d'aficionats del Can Boada desplaçats fins el camp del Junior, el conjunt visitant ha intensificat el ritme, però ha estat el Junior, mitjançant Raúl el que ha aconseguit la sentència en el minut 92 aprofitant un rebuig del porter a xut de José Antonio.

L'entrenador del Junior, Javi Pérez, content per la victòria en un partit que considera de tràmit.

Javi Pérez

Un tràmit com la setmana passada. Volem que els jugadors es diverteixin i quedar a la classificació el més dalt possible.

La propera setmana els santcugatencs visiten el camp del Josep Maria Genè, equip ficat de ple en la lluita per sortir del descens.