Els emparellaments de Segona B, definits


  • Comparteix:

Benja, del Barça Atletic, s'enfrontarà a l'Ejido amb el factor camp a favor

Benja, del Barça Atletic, s'enfrontarà a l'Ejido amb el factor camp a favor

Els futbolistes santcugatencs de Segona Divisió B i Tercera ja coneixen els seus rivals de cara a les fases de promoció d'ascens o permanència que comencen el cap de setmana. Benja i Sobregrau, del Barça Atlètic, s'enfrontaran a l'Ejido amb la tornada a casa en la promoció d'ascens a Segona A. També en aquesta promoció, Fernando Maestro, porter de l'Alcoià, jugarà contra l'Eibar amb el factor camp en contra.

Per a Sant Andreu i Barça però, aquesta és només la primera ronda eliminatòria que els dos equips catalans hauran de superar per ser a la divisió de plata del futbol estatal. L'anada, per al Barça fora i per l'Alcoià a casa, serà aquest cap de setmana, mentre que la tornada serà el següent cap de setmana.

Pel que fa Gabri i Lucas Porcar, de l'Espanyol B, es jugaran la permanència a la Segona B contra el Guijuelo de Salamanca. L'anada a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i la tornada a Castella i Lleó. Les dates són les mateixes que la promoció d'ascens.

I per últim, els dos santcugatencs que es juguen l'ascens a la Segona B. Jordi Vinyals, entrenador de l'Hospitalet i Toni Rodríguez, jugador del Santboià. Vinyals i els seus jugaran contra el Rayo Vallecano B amb l'anada a Madrid i la tornada a la Feixa Llarga. Mentre que el Santboià de Rodríguez s'enfrontarà a l'Arandina amb el factor camp en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.