Derrota en el darrer partit com a locals


  • Comparteix:

El matx ha estat igualat en tot moment

El matx ha estat igualat en tot moment

El Junior perd per 0 gols a 1 contra el Parets en la penúltima jornada de la Primera Territorial. Un partit on cap dels dos conjunts fa mèrits per guanyar però que els visitants s'emporten en una jugada aïllada. La propera setmana, el Junior tanca la temporada en el camp del Sant Cugat Esport, en un derbi que es preveu apassionant.

En els primers minuts el matx ha estat més intens però a mesura que passava el temps s'ha notat que cap dels dos conjunts ja no es juga res a la classificació. Un primer temps amb poques ocasions de gol que ha finalitzat amb l'empat a zero inicial. L'entrenador del Junior, Javi Pérez, ha aprofitat el matx per donar minuts a jugadors menys habituals com el juvenil Carlos o Koke.

En el segon temps, tots dos conjunts s'han estirat una mica més i en el minut 60, el Parets ha aconseguit l'únic gol del partit en una centrada des de l'esquerra que el defensa del Junior, Blasco, ha desviat a dins de la seva propia porteria. El Junior ha intentat l'empat però els homes d'atac han estat poc inspirats. Finalment, 0 a 1 a favor del Parets.

El tècnic blau-i-negre, Javi Pérez, creu que el resultat més just, tal com ha anat el partit, hauria estat l'empat.

Javi Pérez

Era un partit de zero a zero però hem encaixat un gol en una jugada aïllada. No hem estat encertats i finalment el partit ha acabat en derrota.



Tot i la derrota, el Junior continua en cinquena posició i la propera setmana visita el camp del Sant Cugat Esport en la darrera jornada de la temporada. Un partit on els vermell-i-negres es jugaran la permanència a la Primera Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.