El derbi SantCu-Junior escalfa motors


  • Comparteix:

El Junior va guanyar (1-0) a l'anada

El Junior va guanyar (1-0) a l'anada

El Sant Cugat Esport es juga la permanència a la Primera Territorial diumenge davant del Junior, que no s'hi juga res en el derbi. En declaracions al programa 'Esport en Marxa' de Cugat ràdio, el responsable de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, afirma que el seu equip anirà com sempre a guanyar. De la seva banda, el directiu del SantCu Martín Fernández creu que els vermell-i-negres tenen capacitat per derrotar el Junior i esperar d'altres resultats per mantenir la categoria.

El calendari ha volgut que un Sant Cugat Esport-Junior sigui el darrer partit de la temporada i el que decideixi el futur dels vermell-i-negres a la Primera Territorial. Una derrota del SantCu certificaria el seu descens a la Segona Territorial. Però és que una victòria tampoc assegura la seva permanència. Cal guanyar, esperar els resultats dels rivals directes i mirar les categories superiors per saber els equips que baixen.

El Junior, sense res en joc, visita l'altre equip de la ciutat en una còmode cinquena posició i amb ganes de guanyar per poder acabar el més amunt possible. Així de clares mostra les seves intencions el responsable de la secció de futbol del conjunt blau-i-negre, Sergi Renieblas.

Sergi Renieblas

Com hem fet tota la temporada, anirem al camp del SantCu a guanyar.



El Sant Cugat Esport jugarà molts partits a la vegada. El que l'enfrontarà el Junior a partir de les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau i els que jugaran els rivals directes per la salvació. Lliçà d'Amunt, Taradell, Juventud 25 de Septiembre, Can Boada i Olímpic La Garriga. Sis equips per tres places de descens que encara resten per adjudicar.

Malgrat la situació sigui complicada, el directiu del Sant Cugat Esport Martín Fernández creu que el seu equip té qualitat suficient per guanyar el duel contra el Junior.

Martín Fernández

Cridarem a la gent perquè vingui animar. Hem de guanyar els tres punts. Si fos el cas contrari, també intentaríem guanyar a casa del Junior.





Queden set dies pel gran derbi. Diumenge a partir de les dotze del migdia a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.