Santboià contra Corralejo i Azuqueca contra Hospitalet


  • Comparteix:

El Santboià de Toni Rodríguez se la juga amb el Corralejo

El Santboià de Toni Rodríguez se la juga amb el Corralejo

El Santboià, equip on juga el futbolista santcugatenc Toni Rodríguez, i l'Hospitalet, que entrena el resident a Sant Cugat Jordi Vinyals, s'enfrontaran al Corralejo de Fuerteventura i a l'Azuqueca de Guadalajara respectivament, en la primera de les dues eliminatòries de repesca d'ascens a Segona B. L'Hospitalet de Vinyals parteix amb l'avantatge del factor camp, ja que jugarà la tornada a la Feixa Llarga, mentre que el Santboià de Rodríguez, en canvi, haurà de treue el màxim avantatge al partit d'anada.

Pel que fa al Corralejo, rival de Santobià, ha entrat a la repesca després de perdre la seva eliminatòria de campions amb el Club Deportivo Alcalà per un global de 3-2. Per tant, com a campió de grup i amb la tornada a casa, és favorit davant els catalans.

L'Azuqueca, rival de l'Hospi de Jordi Vinyals, va superar l'Universitat d'Oviedo i ara es trobarà amb un Hospi, campió de grup, i ressentit per l'eliminatòria de campions davant el Rayo Vallecano B. Els catalans tenen, a més, la tornada a casa.

Els partits d'anada se celebraran aquest cap de setmana, mentre que els de tornada es disputaran el cap de setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.