Un santcugatenc fitxa pel Reial Madrid Castilla


  • Comparteix:

Josep Señé, amb la samarreta vermella del Terrassa

Josep Señé, amb la samarreta vermella del Terrassa

El futbolista santcugatenc del Terrassa, Josep Señé, jugarà la temporada vinent al Reial Madrid Castella, filial del primer equip blanc que milita a la Segona Divisió B. Tot i tenir diverses propostes, el santcugatenc, de 18 anys, s'ha decidit per l'oferta del club que presideix Florentino Pérez, amb el qual signarà en un termini de 15 dies.

Segons Señé, l'oferta del club blanc és la més interessant. No tant per la quantitat, sinó pel que suposa jugar en un club com el Reial Madrid. És per això que ha deixat de banda ofertes d'altres clubs importants de l'estat, com ha explicat a Cugat.cat.

Josep Señé

Al final m'he decidit pel Madrid perquè és un dels millors equips del món.








Ara, cal ratificar aquest acord amb la signatura del contracte, que es produirà un cop el santcugatenc viatgi a Madrid, on haurà de trobar residència i universitat.

Señé també ha explicat que no creu que l'arribada del tècnic portuguès José Mourinho a la banqueta del primer equip pugui influir en el futbol base del Reial Madrid.

El santcugatenc és un jugador de categoria juvenil que aquest any ha fet el debut amb el primer equip del Terrassa, a la Segona Divisió B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.