Benedito s'acomiada deixant la porta oberta pel 2016


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Agustí Benedito

Imatge d'arxiu d'Agustí Benedito

L'excandidat santcugatenc a la presidència del FC Barcelona, Agustí Benedito, ha posat punt i final a la seva campanya amb una última compareixença pública en la que ha explicat que no farà oposició i que donarà suport al nou president, Sandro Rosell. Benedito ha assegurat que no acceptarà cap càrrec a la directiva de Rosell i ha deixat en mans dels socis la possibilitat de tornar a presentar-se l'any 2016.

Després de convertir-se en el segon candidat més votat a les eleccions de diumenge (8.044 vots) Agustí Benedito se'n va cap a casa satisfet, agraït amb el suport rebut i amb la sensació d'haver viscut la seva millor experiència com a barcelonista.

Abans de retirar-se de la vida pública, Benedito ha assegurat en la seva última compareixença que no farà oposició al president electe, Sandro Rosell. Com a soci, Benedito farà tot el possible perquè el projecte de Rosell tiri endavant i ha animat els altres candidats a donar suport al president escollit.

Agustí Benedito

Segur que jo no faré oposició. Li donaré el meu suport a Sandro Rosell, com a soci.



El líder d'Alternativa Benedito ha reconegut que molts socis ja li han demanat que comenci a treballar de cara a les eleccions del 2016.

Agustí Benedito

Quan siguin les pròximes eleccions decidirem què fem. En qualsevol cas, ho deixo en mans dels socis. Faré el que em demanin.




El santcugatenc ha explicat que no acceptarà cap càrrec a la directiva de Rosell i que en cas que li ofereixin el refusarà. Benedito no descarta presentar-se a les eleccions del 2016 i deixa aquesta decisió en mans dels socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.