Benja segueix al Barça Atlètic


  • Comparteix:

Benjamín Martínez seguirà vestint de blaugrana durant la temporada 2010/2011

Benjamín Martínez seguirà vestint de blaugrana durant la temporada 2010/2011

El futbolista santcugatenc Benjamín Martínez 'Benja' ha renovat aquest dimecres per una temporada més amb el Barça Atlètic. Benja seguirà doncs a les ordres de Luis Enrique la propera campanya, en la que el filial blaugrana jugarà a la Segona Divisió.

El Barça Atlètic ha començat ja a configurar la plantilla del retorn a la Segona Divisió i un dels jugadors que segur seguirà vestint de blaugrana serà el santcugatenc Benja. El davanter local ha renovat una temporada més el seu contracte amb el Barça Atlètic. Benja i quatre companys d'equip més (Víctor Vázquez, Jonathan Soriano, Albert Dalmau i Rubén Miño) han acudit aquest dimecres a les oficines del club, on els esperava el president del filial, Jacint Borràs, per signar els acords de renovació i millora de contracte respectius.

Amb el seu futur més immediat ja resolt, Benja disposa d'un mes abans no comenci la pretemporada amb el filial. El 2 d'agost, l'entrenador del Barça Atlètic, Luis Enrique, ha citat els seus homes per iniciar els treballs de pretemporada, que començaran amb un stage al Muntanyà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.