Gabri, el debut somiat


  • Comparteix:

El Sant Roque de Lepe ha començat la temporada de forma immillorable

El Sant Roque de Lepe ha començat la temporada de forma immillorable

El davanter santcugatenc del San Roque de Lepe, Gabri, ha començat la temporada en un estat de forma excepcional. Dos gols en dos partits situen el seu equip al capdavant de la classificació de Segona Divisió B amb sis punts, empatat amb el Cadis i el Lucena.

Gabri estrena nou equip amb bon peu i marcant gols decisius. En el debut a la lliga, l'equip andalús va vèncer (0-1) al camp del Melilla, amb el primer gol oficial de Gabri amb el seu nou equip.

A la segona jornada, aquest cap de setmana, l'història s'ha tornat a repetir. El partit era a casa davant l'Écija i el santcugatenc va trencar la igualtat en el marcador una altra vegada. Aquest segon gol va servir per sumar tres punts més que situen l'equip del San Roque amb sis punts, empatat amb el Lucena i el Cadis, els altres dos equips del grup que sumen els partits per victòries.

El davanter santcugatenc es mostra satisfet amb l'inici de lliga.

Gabri Gómez

Estic molt content personalment i per l'equip. És un debut molt bo, he donat sis punts a l'equip.



El proper cap de setmana el San Roque de Lepe visita el camp d'un dels equips que, com ells, encara no coneix la derrota: el Lucena cordovès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.