Dues victòries, un empat i dues derrotes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Espanyol B

Imatge d'arxiu de l'Espanyol B

L'Espanyol B i l'Alcoià són els únics equips amb representació santcugatenca que sumen els tres punts entre la Segona B i la Tercera. Els blanc-i-blaus han golejat a domicili (0-3) l'Amposta i se situen líders de la lliga mentre que l'equip de Maestro venç per 2 gols a 3 al camp del Castelló i suma la primera victòria de la temporada. De la resta, només el San Roque de Gabri i Sobregrau ha esgarrapat un empat contra el Lucena.

Cap de setmana equilibrat pel que fa a resultats a la representació santcugatenca a la Segona B i Tercera Divisió. Lucas Porcar i David López han col·laborat en el triomf de l'Espanyol B al camp de l'Amposta i els permet situar-se líders de Tercera. Per la seva banda, l'Alcoià de Fernando Maestro suma la primera victòria de la temporada al camp del Castelló. A la Segona B, l'altre equip que ha puntuat ha estat el San Roque. Ni Jaume Sobregrau ni Gabri però, han aconseguit foradar la porteria rival i han acabat empatant a zero contra el Lucena.

Menys sort han tingut la resta de santcugatencs. Joan Esteva ha caigut (2-1) a la Nova Creu Alta contra un Sabadell que suma la primera victòria de la temporada. La derrota més contundent ha estat per Toni Rodríguez i el Santboià. Els de Quim Ayats han caigut golejats (5-0) contra un sòlid Sant Andreu que ja és el líder en solitari del grup 3 de la Segona B i que aspira a tornar a proclamar-se campió per segona temporada consecutiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.