El conjunt SantCu-ASDI es presenta en societat


  • Comparteix:

Moment de l'acte de presentació del SCE

Moment de l'acte de presentació del SCE

Més d'un miler de santcugatencs han sigut testimonis de la presentació de l'equip de futbol creat entre el Sant Cugat Esport FC i l' Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI). El conjunt, que està en funcionament des del mes de juny, posa de manifest la vessant més solidària i integradora de l'entitat vermell-i-negra. Durant l'acte de presentació, on també han desfilat els 33 equips restants del club, el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha recordat a l'Ajuntament la necessitat que té el SantCu d'un altre camp de futbol, per tal que els jugadors vermells-i-negres puguin practicar de la millor manera possible l'esport que més els agrada. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Una ZEM Jaume Tubau més plena que mai ha vist com els 34 conjunts que formen el club vermell-i-negre desfilaven per la gespa del camp. En l'acte de la presentació més solidària de l'entitat s'ha presentat oficialment l'equip SantCu-ASDI. Un equip que durant el primer any, no disputarà cap lliga i seran els entrenaments i els amistosos la seva activitat principal. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, es mostra molt satisfet de la tasca que s'està desenvolupant des del club.

Llorenç Santasusagna

Amb aquesta presentació volem transmetre el que fa el club, tant en temes esportius com solidaris. Volem seguir treballant en aquesta línia.



La desfilada dels conjunts ha anat acompanyada de petits fragments interpretatius com la hissada de bandera o la 'Carta al futur'. Un dels moments més emotius per això, l'ha protagonitzat el president Honorífic, Àlex Barberà, quan juntament amb un jugador del SantCu s'han fet passar per avi i nét per donar pas amb la seva interpretació a l'inici de l'acte. Després de l'espectacle viscut aquest vespre a la ZEM Jaume Tubau, l'Alcalde, Lluís Recoder, ha expressat a Cugat.cat que el SantCu és un club molt gran.

Lluís Recoder

Hem pogut veure un gran espectacle carregat de simbologia i valors. Ho fan molt bé, i per això, el SantCu és un gran club.



El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, que també ha assistit a l'acte, ha assegurat que el Sant Cugat Esport és una entitat que està fent la feina ben feta.

Jordi Casals

Això és una presentació espectacular d'una entitat que està fent la feina ben feta. Una feina d'integració, d'acollida i de formació de la base.




Casals ha aprofitat l'acte de presentació per reclamar una altra instal·lació de futbol pel Sant Cugat Esport, i és que, tal com ha afirmat el president del futbol català, amb 34 equips i més de 500 jugadors la ZEM Jaume Tubau està col·lapsada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.