El Junior es deixa dos punts més a casa


  • Comparteix:

El Junior ha tornat a punxar com a local

El Junior ha tornat a punxar com a local

El Junior empata (1-1) a casa davant el Vilanova i la Geltrú en la sisena jornada de la Primera Territorial. L'equip santcugatenc no ha aprofitat la superioritat numèrica que ha tingut a la primera part ja que els vilanovins jugaven amb deu jugadors. A la segona part, quan ja eren 11 contra 11, el Junior s'ha avançat, però al final els visitants han igualat el marcador.

El Junior ha desaprofitat una oportunitat d'or per distanciar-se en el liderat del grup tres de la Primera Territorial. El Vilanova s'ha presentat amb deu i un jugador de camp a la posició de porter. La resta d'integrants de l'equip no han pogut entrar al camp fins al descans ja que han hagut d'esperar les fitxes. La primera part ha estat un monòleg local però sense trobar porteria degut a l'estratègia que han utilitzat els visitants. L'entrenador del Junior, Francesc Puig, analitza com ha estat la primera part.

Francesc Puig

Ha estat molt parat, han perdut temps i el partit ha estat molt mort durant el primer temps.


A la represa, ja en igualtat de condicions, l'equip santcugatenc ha trigat cinc minuts a avançar-se al marcador. Una bona jugada per la banda l'ha culminat entrant des de darrere Coke posant el primer gol al marcador. El segon temps ha estat més animat i amb més bon joc per part de tots dos equips, tot i que els locals arribaven amb més perill. Tot i això, una falta lateral a deu minuts del final ha servit perquè els vilanovins igualessin el marcador. El tècnic local, Francesc Puig, destaca la importància de l'empat.

Francesc Puig

És un punt, sempre és bo sumar encara que ens quedem una mica curts perquè estem acostumats a sumar de tres en tres.



La propera setmana el Junior visita el camp de l'Espluguenc, equip situat a la part mitja de la taula tot i que el tècnic de l'equip santcugatenc considera que hauria d'estar en una posició més alt pel joc que fan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.