Reconeixement a una gran temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del conjunt femení del SCE

Imatge d'arxiu del conjunt femení del SCE

El conjunt sènior femení del Sant Cugat Esport recull el trofeu que el 'Mundo Deportivo' i 'El Corte Inglés' han entregat als 162 conjunts amateurs que, durant la passada temporada es van proclamar campions o van aconseguir l'ascens. El coordinador del futbol femení del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, s'ha mostrat molt satisfet per aquest reconeixement.

El Sant Cugat Esport ha estat present a la 27a Nit dels Campions, que ha tingut lloc aquest divendres al vespre a l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona. El conjunt sènior femení del SantCu ha rebut un dels 162 premis entregats, pel fet d'haver aconseguit l'ascens la temporada passada de Segona Divisió a Primera Catalana. El tècnic del conjunt i coordinador de la secció de futbol femení de l'entitat santcugatenca, Tono Cadevall, es mostra molt satisfet amb el premi rebut.

Tono Cadevall

Sempre s'agraeix, de fet s'ho van guanyar elles la temporada passada, que la van fer molt bona. És un premi més al seu treball.




El conjunt santcugatenc, que va debutar fa quatre setmanes a la nova categoria, se situa a mitja taula amb un balanç de dues victòries, un empat i una derrota. Aquest diumenge les veremell-i-negres visiten el Montcada a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.