El SantCu contraataca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del SantCu

Imatge d'arxiu del SantCu

El Sant Cugat Esport guanya (0-2) al camp de la Unificación Bellvitge en el partit corresponent a la vuitena jornada de Primera Catalana. Aquesta primera victòria a domicili dels vermell-i-negres els permet situar-se en posicions d'ascens. L'entrenador dels santcugatencs, José Luis Duque, destaca la tasca defensiva dels seus jugadors en les dues últimes jornades.

El partit ha començat sense ocasions clares de perill per part dels dos conjunts. S'ha arribat al descans amb l'empat a zero gols al marcador. A la segona meitat els santcugatencs només han necessitat cinc minuts per marcar en un contraatac finalitzat per Uri Alcàzar. 20 minuts més tard, Pucho ha aprofitat un altre contraatac per sentenciar el matx amb un segon gol. Els vermell-i-negres han estat forts en defensa i no han encaixat cap gol per segon partit consecutiu. Tot i estar en la part mitja de la taula, els santcugatencs es troben en posicions d'ascens ja que aquesta temporada ascendeixen els 11 primers classificats de Primera Territorial.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, es mostra content del treball fet pels vermell-i-negres.

José Luis Duque

L'equip ha tret la raça que costava treure en els partits a fora de casa.



El proper rival dels santcugatencs és un altre cop a domicili, al camp del 13è classificat amb 7 punts, el Vallirana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.