El requeriment de dades personals dels jugadors provoca direfents reaccions als clubs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els clubs de futbol santcugatencs han reaccionat de manera dispar als nous requeriments de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tramitar les fitxes dels jugadors. La federació demana als clubs que els facilitin el número de telèfon mòbil i el correu electrònic de cada jugador federat. Una novetat que no ha agradat ni al Sant Cugat Esport ni al Mira-sol Baco, que ha estat rebuda amb escepticisme pel Junior i que la Penya Blaugrana veu amb bons ulls.

L'ens federatiu assegura que demanen el mòbil i el correu electrònic per millorar la comunicació i la informació amb els clubs i els jugadors.

La mesura ha provocat el rebuig de clubs com el Sant Cugat Esport, que tal com comenta el seu president, Llorenç Santasusagna, ha cregut convenient no facilitar aquestes dades personals.

Llorenç Santasusagna

No creiem que sigui imprescindible i no entenem que s'hagin de comunicar aquestes dades dels jugadors.



Tampoc estan d'acord amb la circular al Mira-sol Baco. El director esportiu del club mirasolenc, Joan Garcia, creu que a més de ser més feina pels clubs, aquesta només és una mesura publicitària.

Joan Garcia

La FCF s'equivoca demanant el mòbil i el correu electrònic als jugadors perquè l'única finalitat és poder enviar publicitat als jugadors.






De la seva banda, el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, pensa que pot ser beneficiós pels jugadors, que podran aprofitar-se d'ofertes especials de les empreses col·laboradores amb la FCF. Félez exigeix però, que sempre es respecti la llei de protecció de dades.

Josep Maria Félez

Ho veig bé sempre i quan estigui dins d'un règim de protecció de dades.



El Junior ha rebut amb escepticisme la mesura. El director esportiu de la secció de futbol del club, Hans Schonhoffer, creu que es tracta de dades prescindibles per tramitar una fitxa i assegura que en alguns casos han donat dades d'un adult responsable del jugador.

Hans Schonhoffer

En alguns casos hem posat dades de persones adultes. Com a club som responsables de les dades que donem.






Dilluns va finalitzar el període de tramitació de les noves fitxes de la FCF.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.