Benedito parla clar a la PBSC


  • Comparteix:

L'excandidat a la presidència del FC Barcelona Agustí Benedito ha reafirmat la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions culers en la seva visita de dimecres a la Penya Blaugrana Sant Cugat, on ha assegurat que no farà oposició a la directiva de Sandro Rosell. Benedito ha presentat també el seu llibre 'Parlant clar', en què explica la seva experiència com a candidat, de la que n'ha parlat amb els assistents.

Agustí Benedito ha repassat l'actualitat blaugrana amb els socis de la penya i ha compartit amb ells les seves experiències com a candidat a la presidència del club. Benedito, que va ser la segona força més votada per darrere de Sandro Rosell, assegura que estarà en les properes eleccions i així ho ha reafirmat a la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Agustí Benedito

Al llibre anuncio que a les properes eleccions hi serem. Però això ho faig compatible amb no fer oposició.



El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha agraït la visita d'Agustí Benedito a la seva seu i ha pronosticat un augment de les seves opcions a ser president del Barça.

Josep Maria Félez

Penso que Benedito anirà a més si continua amb la seva labor des d'ara.



Pel matí, els directius de la Penya Blaugrana Sant Cugat Joan Carles Galofré i Pau Pulido han estat a les instal·lacions del club, on els ha rebut el president Sandro Rosell amb motiu de la trobada de l'Associació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.