Quatre conjunts del futbol base del SantCu, a Manresa


  • Comparteix:

Cartell del torneig

Cartell del torneig

El Sant Cugat Esport viatja al Nou Congost de Manresa per disputar el 1r torneig Setmana Blanca Ciutat de Manresa de futbol 7 amb la representació de quatre conjunts del futbol base vermell-i-negre. Aquest campionat compta amb la presència d'altres equips destacats com el FC Barcelona, el Nàstic, el Jabac Terrassa i una selecció de jugadors del Bages.

L'Aleví A, l'Aleví B, el Benjamí A i el Benjamí D són els conjunts vermell-i-negres que representen l'equip santcugatenc en aquesta primera edició del torneig Ciutat de Manresa. El Sant Cugat Esport és juntament amb el Nàstic, el Jabac Terrassa i el Manresa, els conjunts que lluiten en totes les categories que té el campionat.
El vicepresident de l'entitat vermell-i-negre, Ferran Benet, es mostra satisfet que el Manresa hagi invitat al Sant Cugat Esport.

Ferran Benet

A nosaltres com a club ens enorgulleix que una entitat com el Manresa hagi pensat en el Sant Cugat per participar en el torneig. Anem encantats.





El campionat comença a les nou del matí i finalitza a les set de la tarda amb les finals al Nou Congost de Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.