Llençats cap al títol

El Junior goleja el Juventud 25 de Septiembre (5-2) i fa un pas més cap al títol de lliga. Els blau-i-negres encarrilen el partit a la primera part amb quatre gols, però a la segona es relaxen i donen vida als visitants. En un final d'anada i tornada, dues expulsions rubinenques i el cinquè gol del Junior sentencien el matx.

Tres punts més per a un Junior llençat cap al títol de lliga. El partit no ha començat bé per als interessos santcugatencs perquè als tres minuts Juan s'ha lesionat i ha estat substituït per Espada. Però al minut 10 els blau-i-negres s'han avançat amb un gol afortunat de Pol Barceló. Poc després una gran jugada individual de Carlos Torrentbó ha posat de cara el partit per a un Junior que ha continuat creant ocasions de perill. Els dos golejadors de la tarda han tornat a veure porteria abans del descans, deixant un contundent 4 a 0 en el marcador.

A la represa, el Junior ha sortit relaxat i el tècnic, Francesc Puig, ha optat per donar minuts a d'altres jugadors. Els visitants s'han trobat amb un gol al minut 50, que els ha donat ales. Amb el segon gol del Juventud els santcugatencs han travessat uns minuts de patiment, però s'han refet i han aprofitat les dues expulsions visitants per sentenciar el partit amb el gol d'Uri. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, valora el triomf.

Francesc Puig

Hem de guanyar quatre partits i fer-ho el primer dia és important. Tenim una jornada de descans i després ve el Juventud el Prat, per tant era molt important guanyar.

La setmana vinent el Junior descansa i tindrà 15 dies per preparar el partit contra el Juventud Prat.