Andreu Subies: 'Hem d'estar al servei dels clubs i que ells siguin els protagonistes'


  • Comparteix:

Andreu Subies al plató de Cugat tv

Andreu Subies al plató de Cugat tv

Andreu Subies ha concedit la seva primera entrevista com a nou president de la federació catalana de futbol a Cugat.cat després de ser proclamat oficialment aquest dimecres per la junta electoral. Subies ha destacat que la federació ha d'estar al servei dels clubs i que aquests han de decidir quin ha de ser el pla de competició de la propera temporada. Mira l'entrevista a Cugat tv

Andreu Subies s'ha convertit en el 55è president de la federació catalana de futbol després de la seva proclamació oficial aquest dimecres per part de la junta electoral. Subies ha passat pel programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv i ha deixat ben clar que la seva única prioritat són els clubs. El nou màxim mandatari de l'ens federatiu ha parlat del pla de competició que podria ser modificat si els clubs així ho decideixen en l'assemblea del mes de juny.


Andreu Subies

Els clubs han de decidir el futur que volen a la competició.



Subies també ha parlat d'algunes de les novetats que vol tirar endavant com el pagament dels arbitratges a través del compte corrent de les entitats. Sobre l'economia de la federació, Subies ha destacat que en un any espera que els números s'ajustin i s'equilibrin. Sobre la continuïtat de Johan Cruyff com a seleccionador català, Subies es reunirà amb el tècnic per conèixer quines són les seves intencions. La Copa Catalunya també serà modificada buscant una fórmula perquè sigui més atractiva. El nou president vol que el seu mandat sigui el de l'equilibri després de convertir-se en el cinquè mandatari en els darrers sis anys.

Andreu Subies

Sóc una persona que vol demostrar que puc aportar estabilitat a la federació.





Subies també vol que la federació ofereixi més cursos de monitor en horaris d'estiu perquè els interessats es puguin inscriure sense estar pendents de la competició. El nou president també ha avançat que el futbol sala tindrà autonomia pròpia dins de la federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.