Calvet es queda sense Europeu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Calvet

Imatge d'arxiu de Pol Calvet

El futbolista santcugatenc Pol Calvet i els seus companys de la selecció espanyola sub-17 han perdut 2-1 contra Anglaterra i queden fora de l'Europeu de Sèrbia. El gol de la selecció estatal ha arribat a 30 segons pel final i no han tingut temps per aconseguir un empat que els hagués donat l'accés per a l'europeu.

Els gols de Nathan Redmond i Adam Jackson han sentenciat una selecció espanyola sub-17 que arribava al partit amb l'obligació de guanyar o empatar per classificar-se per a la fase final del campionat d'Europa de Sèrbia. Tot i haver vençut contra Bèlgica i Irlanda del Nord en els partits previs, el combinat dirigit per Ginés Meléndez s'ha quedat sense bitllet continental.

El gol de Pablo Iñíguez, que posava el (2-1) definitiu al marcador, ha arribat en el temps afegit i no hi ha hagut temps per aconseguir la remuntada èpica. Amb aquest resultat, el futbolista santcugatenc del juvenil A del Barça, Pol Calvet, que havia saltat al camp al minut 71 en substitució de Carlos Garrido, es queda sense Europeu de Sèrbia. A més, aquesta eliminació obligarà el combinat estatal a jugar la fase prèvia del Mundial de Mèxic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.