Tots els representants santcugatencs empaten a la Segona B


  • Comparteix:

Porcar ha col·laborat en el triomf del filial blanc-i-blau

Porcar ha col·laborat en el triomf del filial blanc-i-blau

Santboià, Alcoià i Sporting Mahonès empaten els seus respectius partits al grup 3 mentre que el San Roque també iguala en el grup 4 de la Segona Divisió B. L'Espanyol B, per la seva banda, és l'únic equip amb representació santcugatenca que venç aquest cap de setmana (0-3) al camp del Gavà.

Quatre empats a la Segona Divisió B amb gust diferent. La igualada de l'Alcoià de Fernando Maestro amb el Gandia (0-0) suposa una frenada a les aspiracions de consolidar l'equip a les posicions de play off d'ascens i obtenir un marge d'error per les últimes jornades. L'empat del Santboià de Toni Rodríguez (0-0) davant l'Alacant, resta les poques opcions que tenien els del Baix Llobregat de mantenir la categoria. De la seva banda, l'Sporting Mahonès dirigit per Joan Esteva ha igualat al camp de l'Oriola i continua amb la dinàmica negativa després de cinc partits sense vèncer i s'acosta a la zona perillosa.

L'única victòria amb participació santcugatenca ha estat la de l'Espanyol B al grup 5 de la Tercera Divisió (0-3). Lucas Porcar ha anotat el segon gol i David López ha jugat els 90 minuts a l'eix de la defensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.