Maestro conquereix el Bernabéu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Alcoià de Fernando Maestro ha guanyat el Reial Madrid Castilla (0-2) en el partit d'anada de la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió. Dos gols d'Álvaro deixen el conjunt alacantí molt a prop de la segona ronda.

Victòria gairebé definitiva d'un Alcoià que ha sabut interpretar el domini blanc en tot moment. Maestro i els seus companys s'han defensat de l'alta possessió del Reial Madrid Castilla i quan han pogut ha sortit perillosament al contraatac. A la mitja hora de joc, Álvaro ha avançat l'Alcoià amb un fort xut.

El Madrid ha intentat per tots els mitjans igualar l'encontre, però Maestro ha estat insuperable. En el minut 85, novament Álvaro ha sentenciat el partit, i gran part de l'eliminatòria, fent el segon gol del seu compte particular. Amb aquest triomf l'Alcoià s'apropa a la segona ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.