El Ripollet del santcugatenc Jordi Muñoz, campió de lliga de Preferent


  • Comparteix:

L'entrenador santcugatenc Jordi Muñoz queda campió de lliga amb el Ripollet al grup 1 de la Preferent Territorial. Els ripolletencs, tot i perdre aquesta jornada al camp del Canyelles (3-1), han finalitzat primers per la desfeta del seu immediat perseguidor, el Figueres, (0-1) amb l'Horta.

El tècnic santcugatenc del Ripollet, Jordi Muñoz, ha guanyat el títol de lliga. Els ripolletencs depenien d'ells mateixos, però han perdut (3-1) al camp del Canyelles. Aquest fet obligava el Figueres a guanyar el seu partit per quedar primer. Els figuerencs han caigut derrotats contra tot pronòstic davant l'Horta (0-1). Per tant, el Ripollet guanyava el campionat amb 73 punts, dos més que el Figueres. Jordi Muñoz satisfet amb el títol i ja pensa en la propera temporada.

Jordi Muñoz

Valoro molt l'ascens perquè era l'objectiu que ens havíem marcat a principi de temporada.



El Ripollet puja a Primera Catalana i es trobarà amb el Junior la propera temporada. Els ripolletencs entraran aquest dimarts al sorteig de la Copa Catalunya com a campions de Preferent Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.