Santasusagna: 'És espectacular que la FCF confiï en nosaltres per participar a la prova pilot del programa de valors'


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del SCE

Imatge de la presentació del SCE

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, qualifica 'd'espectacular' el fet que la Federació Catalana de Futbol (FCF) hagi triat el SantCu per ser un dels 15 clubs que participaran en la prova pilot del programa de valors. La data d'inici d'aquesta iniciativa està fixada per a principis de la temporada vinent.

El SantCu és una de les entitats locals que treballa la difusió de valors en la societat amb els seus jugadors. És per això que la iniciativa en la qual podrà participar el club ha caigut com una 'notícia espectacular'. Són declaracions del president del SantCu, Llorenç Santasusagna.

Llorenç Santasusagna

És una notícia espectacular que la Federació Catalana decideixi portar a terme aquests projectes. Així valora la feina que el SantCu està portant a terme.



Tot i que el club encara desconeix en què consistirà exactament aquesta prova pilot, està previst que el programa comenci amb la nova temporada, és a dir, cap al setembre o octubre.

De la seva banda, el president de la comissió ètica esportiva de la federació, Àlex Cerdà, explica en què consisteix aquest projecte.

Àlex Cerdà

Aquest programa servirà per definir la filosofia de cada club i ajudar a fomentar els valors.




D'aquesta manera el Sant Cugat Esport es convertirà en un dels 15 clubs pioners en desenvolupar el nou programa de valors de la Federació Catalana de Futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.