Benedito: 'Espero que Rosell rectifiqui i no retalli les seccions'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'excandidat santcugatenc a la presidència del Barça, Agustí Benedito, demana al president Sandro Rosell que rectifiqui i no retalli les seccions del club. Benedito, juntament amb els altres excandidats, Jaume Ferrer i Marc Ingla, han escrit una carta oberta en la qual asseguren recollir un clam unànime del sentiment barcelonista.

Segons Benedito, les seccions del Barça són un element definidor i un exponent de la singularitat del club. Ferrer, Ingla i Benedito han decidit sumar-se a les veus crítiques amb la decisió de retallar les seccions esportives i demanen a Rosell que faci marxa enrere.

Agustí Benedito

Pretenem afegir-nos a un clam unànime. Les seccions són un element definidor del Barça. Esperem que la junta rectifiqui.



Benedito relaciona el lema 'Més que un club' amb la defensa de les seccions i espera que Rosell escolti les crítiques i mantigui l'essència del club.

Agustí Benedito

Quan parlem de les seccions el criteri econòmic no hauria de ser l'únic.





En el seu comunicat, els tres excandidats han recordat també a Rosell que en el seu programa electoral no es parlava de retallar les seccions esportives del club i li demanen que mantingui el seu compromís amb el soci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.