S'estrenen amb victòria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els dos conjunts del Sant Cugat Esport que estan disputant aquests dies la Gasteiz Cup 2011, el cadet-juvenil i el sènior 'A', s'han estrenat amb victòria al torneig. Les cadets-juvenils han vençut (2-0) el conjunt finlandès PPJ i les sèniors han guanyat (5-0) al Penne St. Sylvestre francès.

Ha estat un bon inici de campionat pels dos equips vermell-i-negres. Les cadets-juvenils s'han trobat amb el PPJ, conjunt finlandès que no ha posat les coses gens fàcils. Les vermell-i-negres han hagut de treballar-se la victòria (2-0) davant un equip que s'ha presentat molt dur en totes les seves línies. Aquest dimarts a les onze del matí, les santcugatenques s'enfronten al conjunt canadenc Milwoods Selects, equip que ha debutat amb victòria (1-0) davant el conjunt català Riudeperes.

De la seva banda, el sènior 'A' del SantCu ha vençut (5-0) el FC Penne St. Sylvestre. Les franceses, que han estat més fluixes del que s'esperava, no han complicat gens el joc a les de Tono Cadevall. Les santcugatenques s'enfronten aquest dimarts a les nou del matí al Zaramaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.