Junior B i Nouvallés, únics conjunts que sumen tres punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Mira-sol Baco

Imatge d'arxiu del Mira-sol Baco

El Junior B guanya (3-0) contra La Torreta en la 10a jornada del grup nou de Tercera Catalana. L'Athlètic Nouvallés, en el grup 16 de Quarta Catalana, guanya (5-4) el Club Esportiu Clot i el Valldoreix B perd (1-7) amb l'Espluguenc B. En el grup 15, el Mira-sol Baco perd (3-4) contra el Pajaril, La Penya Blaugrana Sant Cugat cau (1-2) contra el Sant Quirze i el Valldoreix A ha descansat aquesta jornada.

A Tercera Catalana, el Junior B aconsegueix una victòria (3-0) còmode davant La Torreta i se situa novè a la classificació amb 13 punts. A Quarta Catalana, l'Athlètic Nouvallés és l'únic conjunt santcugatenc que aconsegueix els tres punts. El 'Nouva' guanya (5-4) el Club Esportiu Clot i es col·loca en la novena posició amb 12 punts. En canvi, en el mateix grup, el Valldoreix B perd (1-7) de forma clara amb l'Espluguenc B. Els valldoreixencs són dotzens amb sis punts. En el grup 15, el Mira-sol Baco cau (3-4) davant el Pajaril i és vuitè amb sis punts. La Penya Blaugrana Sant Cugat és derrotat (1-2) contra el Sant Quirze B i el Valldoreix 'A' ha descansat ja que el seu rival, l'Esdila, s'ha retirat de la competició. Els valldoreixencs són penúltims amb 0 punts.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.