La tercera edició de la Copa Catalunya-Corea a tocar


  • Comparteix:

Imatge de la Copa Catalunya Corea 2010

Imatge de la Copa Catalunya Corea 2010

La Penya Blaugrana Sant Cugat organitza per tercera vegada la Copa Catalunya Corea de futbol en què hi participaran cinc equips infantils. El torneig es disputarà el primer cap de setmana de desembre a les instal·lacions de la ZEM Can Magí.

Per tercer any consecutiu es disputarà la Copa Catalunya Corea que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat. L'objectiu d'aquest torneig és fomentar la relació amb la federació coreana de futbol. Els conjunts, de categoria infantil, que hi participaran són la Penya Blaugrana Sant Cugat, un conjunt coreà, la Damm, el Futbol Club Barcelona i l'Espanyol. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, es mostra satisfet amb la continuïtat del torneig malgrat l'època de crisi actual.

Josep Maria Félez

Perillava la continuïtat perquè a nosaltres i als coreans ens costa molts diners. Ells han tingut molt interés en aquest torneig, igual que Barça i Espanyol.





La tercera edició del torneig Copa Catalunya Corea es disputarà el primer cap de setmana de desembre a les instal·lacions de la ZEM Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.