La Fundació Barça inculca hàbits saludables als joves esportistes de la Penya Blaugrana Sant Cugat


  • Comparteix:

Xerrada de Judit Batet

Xerrada de Judit Batet

La campanya 'Som el que fem, som el que mengem', promoguda per la Fundació del FC Barcelona, s'ha presentat aquest dijous a la tarda a la ZEM de Can Magí amb l'objectiu de fomentar i promoure els avantatges d'una alimentació saludable entre els joves esportistes. L'acte ha aplegat més d'un centenar de jugadors de la Penya Blaugrana Sant Cugat i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

La xerrada ha anat a càrrec de Judit Batet, tècnica de la Fundació del FC Barcelona, que ha explicat quina és l'alimentació idònia per als joves esportistes i que prenguin consciència que la combinació d'exercici regular i una dieta equilibrada és la base per al seu desenvolupament. Batet explica els avantatges de dirigir-se als més petits.

Judit Batet

Els nens són esponges. Quan véns de part del Barça fan molt cas. La intenció és que rebin aquest missatge.



Ha tancat l'acte el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Tots els esportistes convocats han rebut una bossa amb un tríptic sobre com alimentar-se abans i després d'un partit, i altres productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.