El SantCu visita el Sant Joan Despí a la recerca del sisè triomf seguit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport visita aquest diumenge al migdia el Sant Joan Despí en partit corresponent a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres, líders en solitari de la lliga, volen allargar la seva impecable trajectòria i sumar la sisena victòria consecutiva.

El SantCu no coneix la derrota des del 30 d'octubre, a la jornada vuit, quan va caure per la mínima al camp del Vallirana. Des d'aleshores els santcugatencs han encadenat cinc victòries, amb un balanç de 12 gols a favor i tres en contra. Gràcies a la bona trajectòria els vermell-i-negres mantenen el lideratge de la lliga, amb 27 punts. El rival de diumenge, el Sant Joan Despí, se situa a la 12a posició, però acumula quatre jornades sense perdre, amb vuit punts sumats de 12 possibles. El Sant Joan Despí és el cinquè equip menys golejat de la lliga, amb 16 gols encaixats. En aquest sentit es manifesta el tècnic del SantCu, José Luis Duque, que assegura que la defensa és el punt fort del rival.

José Luis Duque

Serà molt complicat perquè treballen molt bé defensivament. Amb la moral que tenim hem d'anar a pel triomf i intentar encadenar la sisena victòria.



El matx entre el Sant Joan Despí el SantCu es juga aquest diuemenge a les dotze del migdia al Municipal Casc Antic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.