El Junior empata al camp del Vilassar i deixa de ser cuer del grup 1 de Primera Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior empata (0-0) al camp del Vilassar de Mar, quart classificat, a la jornada 24 del grup 1 de Primera Catalana i suma el quart partit consecutiu sense perdre. Els santcugatencs han tingut les millors ocasions de gol, però s'han quedat sense marcar. Les notes negatives del matx són les lesions de Coque, Manu i Pablo Alonso.

El Junior ha sumat la quarta jornada consecutiva sense perdre en un camp complicat com és el del Vilassar de Mar, quart classificat. Els homes de Francesc Puig han disposat de les millors ocasions en el segon temps, però segueixen negats de cara a porteria. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, destaca el bon treball defensiu dels seus homes, però lamenta la falta de punteria de cara a gol.

Francesc Puig

L'equip ha estat molt bé defensivament, però li ha faltat encert de cara a porteria.




Després d'aquesta jornada, el Junior és penúltim amb 18 punts, a nou de la salvació. Les lesions de Coque, Manu i Pablo Alonso han estat la nota negativa del partit. Els santcugatencs rebran dissabte vinent el Lloret, setè classificat, i que suma cinc victòries consecutives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.