Rubén Rebollo deixa el SantCu i marxa al Badia del Vallès, de Tercera Catalana


  • Comparteix:

Rubén Rebollo/ Font: Martín Fernández

Rubén Rebollo/ Font: Martín Fernández

El jugador del Sant Cugat Esport Rubén Rebollo s'ha desvinculat de la disciplina santcugatenca. Rebollo jugava la seva segona temporada al club vermell-i-negre, i havia perdut protagonisme al llarg d'aquest any. L'exjugador del SantCu militarà a partir d'ara a les files del Badia del Vallès de Tercera Catalana.

El primer equip del Sant Cugat Esport ja no compta amb Rubén Rebollo per al que queda de temporada. Rebollo havia jugat 827 minuts dels 2160 disputats en aquesta temporada i havia estat titular en 10 de les 24 jornades jugades. Una d'aquestes titularitats va ser en l'últim partit de Rubén, fa dues jornades al camp de l'Horta, i també ho havia estat davant de rivals de nivell com el La Múnia o el Can Vidalet. L'exjugador vermell-i-negre Rubén Rebollo explica els motius de la seva marxa.



Rubén Rebollo

A nivell personal no, és un tema esportiu. Per no tenir cap problema, he decidit plegar.



Rebollo jugarà a partir d'ara a l'equip de la seva ciutat, el Badia del Vallès. La primera plantilla de l'entitat vallesana és al grup 6 de Tercera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.