La meitat dels clubs santcugatencs ja han rebut el carnet de president


  • Comparteix:

Els presidents del Junior, el Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana Sant Cugat ja han rebut el carnet de president que, des de fa unes setmanes, la Federació Catalana de Futbol està enviant als màxims responsables dels clubs catalans. El carnet serveix de document legal per acreditar el seu càrrec i donar-los dret a poder entrar en qualsevol partit de categoria Territorial.

El primer de tots en rebre el carnet va ser el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez. També han rebut aquest document els presidents del Junior, Miki Ranera, i del Mira-sol Baco, Joan Salabert. En canvi, ni els presidents del Sant Cugat Esport, l'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat no tenen encara el carnet que atorga l'ens federatiu.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, creu que aquest carnet serveix per demostrar que l'ens federatiu i els president dels seus clubs han d'anar de la mà.

Andreu Subies

El carnet els acreditarà per poder entrar en els camps en categoria Territorial o qualsevol reunió o assemble de la FCF. Mostra que els presidents i la Federació han d'anar de la mà.






Des de que es va posar en marxa la iniciativa s'han lluirat uns 1.000 carnets que tindran validesa per aquesta temporada i la següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.